Malöklubbens bryggträff i Mollösund

Sex båtar och 20 personer träffades i Mollösund den 20 Maj. Alla båtar fick en fin segling till Mollösund i strålande och varmt väder. Väl framme slog vädret om och temperaturen sjunk 10 grader på några minuter… tur att Malöklubbare har så mycket inbyggd värme!
Det blev en trevlig pratstund på bryggan och därefter en ganska lång ”pilsnerpromenad” i omgivningarna. Kvällen avslutades med middag på hamnkrogen med mycket god mat.

Bohuslän i dimma

Den 17 maj gjorde jag och Lars-Eric Ericson en transport av Oliana från Göteborg till Kungsviken. Dagen präglades av en kompakt dimma! När vi passerade Kyrkesund var det knappt att vi kunde urskilja land på sidorna….

Glimtar från en HAK-expedition

I helgen har det genomförts en HAK-expedition i trakterna runt Smögen.
Fredagen bjöd på ett fantastiskt fint väder med sol och värme. Lördagen blev inte riktigt lika fin då det regnade lite och blev ganska kallt.
Men många hamnar fick en rejäl ompyssling med mängder av utbytta och nya dubbar.
Det är roligt att träffa båtfolk som ligger i naturhamnarna när vi kommer. En lite större snipa med ett ungt par undrade vad vi var för några? De hade inte en aning om vad Kryssarklubben var för något…. efter att ha visat Västkustens Naturhamnar och förklarat vad vi gjorde så undrade dom om de kunde gå in på nätet och bli medlemmar!!! Det är kul att träffa ”kunderna” ute i verkligheten!